Openhaard Maatwerk

Rent-a-Fire


Rent-a-fire.nl is een onderdeel van van Alphen Openhaarden BV, de openhaarden speciaal zaak van de regio Rotterdam.
Rent-a-fire.nl is de verhuur afdeling voor alle Tuinhaarden en LED haarden.
Voor de LED haarden gebruiken we de modellen van Continental fires. Dit topmerk staat garant voor een realistisch vuurbeeld en voor vele sfeervolle momenten. De LED haarden zijn eenvoudig te plaatsen en met behulp van de afstandsbediening bijzonder gemakkelijk te bedienen. Indien gewenst kunnen de haarden voor extra warmte zorgen. De verwarming van 1 of 2 kW kan apart worden aangezet. Het meubel waartegen de haard hangt is naar wens van de klant in aangepaste kleur te verkrijgen. (informeer naar de mogelijkheden) Mocht u de LED haard direct tegen uw muur geplaatst willen hebben kan dit ook, echter zullen we hiervoor 2-4 gaatjes in de muur moeten boren voor de ophangbeugel.

Onze Rent-a-fire modellen zijn per dag, week of maand te huur. (vraag een gratis offerte aan)

Het strakke meubel waartegen de LED haard hangt kan perfect gebruikt worden als room-divider tijdens een party of als solitair in de showroom/winkel waar u extra sfeer wenst te creŽren. Vele mensen zullen zich aangetrokken voelen tot de luxueuze uitstraling van al onze Rent-a-Fire.nl haarden.

De Tuinhaarden zijn modern strak en erg degelijk. Het bijgeleverde deksel zorgt ervoor dat de as niet uit de haard gaat wanneer de haard niet gebruikt wordt.


RENT-A-FIRE.NL TIP:

Bestel tijdig uw Rent-a-fire haard, zo weet u zeker dat u er straks lekker warmpjes bij zit!!

Voor info en reserveringen:

E-mail: info@vanalphenopenhaarden.nl
Tel: 010-4185047
Fax: 010-4611215